Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel schoonmaak bedrijf dat zich over de afgelopen 20 jaar heeft ontplooit tot een ware pionier over heel België. Wij hebben onze diensten over de afgelopen 20 jaar flink aangevuld waardoor wij op meerdere vlakken onze klasse kunnen tonen. Flexibiliteit is wat ons maakt, want naast ons standaardpakket, verlenen wij nog veel meer services zoals: glasbewassing, kleine montage werkzaamheden, vloeronderhoud en nog vele andere diensten.

                                Waarom kiezen voor ons?

Omdat wij met onze kennis, expertise en ervaring een kwaliteits- impuls kunnen geven aan uw bedrijf. Bovendien, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het verlenen van professionele schoonmaak. We zijn één van de besten uit de regio. Brinis cleaning biedt je de mogelijkheid om betrouwbare tijdelijke schoonmakers te lenen, indien er een gat binnen jouw bedrijf is ontstaan waardoor er ergens een gat gedicht moet worden. Dat kan natuurlijk door vele redenen ontstaan, maar wij bieden iedereen graag de mogelijkheid om onverwachte personeelsbehoeften te overbruggen.

De reden waarom wij zeggen dat wij heel flexibel zijn, is omdat wij onze dienstverlening heel breed hebben. Naast het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden en/of winkels, kunnen wij ook gebruikt worden voor: evenementen schoonmaak, vloer & tapijtreiniging, algemene schoonmaak, glasreiniging, opkuis na oplevering nieuwbouw & verbouwing, brand en waterschade reiniging. Dat zijn de dingen waar je ons voor kunt gebruiken. Aardig breed toch?

We zijn gespecialiseerd als professioneel schoonmakers bedrijf voor de opkuis na oplevering nieuwbouw & verbouwing. Misschien gaat er niet direct een lichtje branden, maar dat betekent dat wij elk pand of gebouw dat verbouwd of net opgeleverd is, direct schoonmaken zodat er geen stof, cement resten en/of gips vlekken en bouwstof blijft liggen. Het schoonmaken van al dat afval en werkresten heeft namelijk een andere aanpak nodig dan normaal. Wij kunnen daar in bemiddelen en er voor zorgen dat het bedrijf er op-en-top uitziet.

Onze algemene schoonmaak staat in voor alle kantoren, scholen, ziekenhuizen en instellingen. Ook is er de optie om ons in te zetten voor de schoonmaak van productiebedrijven, industriële werkplaatsen en voedselverwerkende bedrijven. Dat komt omdat wij gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van zulke bedrijven. Hierdoor kunnen wij de algemene schoonmaak tot in de puntjes voor je opleveren, zodat er goed rekening wordt gehouden met alle protocollen.

Mocht er na een feest of evenement zoveel rommel liggen dat je geen zin hebt om daar mee aan de haal te gaan, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de locatie van het feest of evenement er weer netjes en schoon uitziet.

                                           Waar streven wij naar?

Wij streven er naar om met onze ervaring al onze klanten meer dan tevreden te stellen. Wij willen met eerlijke prijzen, uitstekende service een goede basis leggen voor een lange klantenrelatie. Onze kwaliteit en service staat voorop. Dat valt ook terug te vinden in onze diensten, communicatie en kwaliteit. Wij zijn het professionele schoonmaak bedrijf in Antwerpen en zijn in heel België actief om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze specialiteit. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of kom naar ons toe.

                                                               Dus, wie zijn wij?

Wij zijn Brinis Cleaning. Een professioneel schoonmaak bedrijf dat is gevestigd in Antwerpen. Wij zijn inzetbaar en actief voor heel België. Met onze kennis, expertise en ervaring in het vak, hebben wij in de afgelopen 20 jaar ontzettend veel bedrijven geholpen met het voorzien van kwaliteit schoonmaak, voor de beste prijzen. Wij hebben een brede service waarin wij onszelf veelvuldig hebben gespecialiseerd in het leren van bepaalde schoonmaak technieken en bijbehorende kennis. Brinis Cleaning beschikt over top kwaliteit personeel dat periodiek wordt getraind om onze kwaliteit te behouden voor onze klanten.

 

 

Share This